HTML

ScHitt-fakk

Szenvedések és egyéb állatságok.... Valamint, hogy még egy mondat legyen: 42. "És hát akkor még úgy körülbelül úgy ennyit rólam"

ubuntu countdown

BP légszennyezettség

csak hogy tudjátok...

Budapest légszennyezettsége

k3x fotózgat is

Friss topikok

  • Kártevőirtó: Az általunk üldözött poloskák meg így néznek ki: www.agrohydro.hu/agyipoloska.jpg :)) (2012.11.27. 18:17) Ebből nem lehetne szakdogát írni
  • travian arany ingyen: Jöttem...láttam (2011.03.14. 05:39) Beauty #11
  • wankel: Én is írtam róluk, április elején felkerül a expression.mgclub.hu/ -ra, ha érdekel valakit. (2010.03.25. 21:43) Fekete Teve - 23:25
  • swr: aki vágja az eredetit, az tudja, hogy miért.... (2010.03.09. 17:30) Tron Legacy

Mi kérünk elnézést!

2008.11.09. 18:12 | by swr | 2 komment
Címkék: fun picture off

Saját gyűjtés a következő kép, amely nem csak azért vicces, mert valaki valamit nagyon benézhetett, hanem mert (mivel én egy vizuális ember vagyok) elképzelem, hogy valaki megveszi (Mama, ne má' mindíg farhátat...), és otthon döbben rá, hogy DAMN, ez nem is az ami rá van írva!

Két dolgot tudok elképzelni. Az egyik az, hogy a Universal-nál valamit összekevertek anno, a messzi '93-ban és a Jurassic Park tulajdonképpen nem kalandfilm, hanem dokumentumfilm. A másik, hogy a Saga-nál rájöttek a titokra és messze-messze előrébb járnak, mint a nálunk jóval fejlettebb nyugaton, és valahol Sárváron tenyésztik és dolgozzák fel a sok-sok dinoszauruszt.

Ez utóbbi esetben mondjuk többet is kérhetnének érte, bár ki tudja... Lehet, hogy a T-Rex előállítási költsége nem annyira magas. Meg ha belegondolunk, Wikipedia szerint az állat 7.2 tonna. Ez azt jelenti, hogy vehetsz egy Tyrannosaurust 9 288 000 Ft-ért. Mivel az előállítási költség benne van az 1290 Ft-ban (állat felnevelése, feldolgozás, csomagolás, stb.), talán olcsóbban is megkaphatod.

Ott tartunk, hogy annyiért tudsz venni egy Tyrannosaurust, amennyiért egy jó kocsit. Mi szól a T-Rex mellett? Csajozni mindkettővel kitűnően lehet. Talán ha látják, hogy van melletted egy elképesztően hatalmas őskori ragadozó, kevésbé mondanak nemet, mint egyébként. Tehát lehetsz bunkó is. T-Rex-szel a parkolóprobléma megoldva, hiszen jóformán akárhol tud magának helyet csinálni. A kátyúk megintcsak nem számítanak. Autópályára hivatalosan nem mehetsz vele (hiszen csak max 45-tel repeszt a kicsike, és egyébként sem szabad állattal ráhajtani), de melyik az a rendőr aki megállít.

Arra jutottunk, hogy T-Rexet éri meg venni (majd ha összejön a pénz a sztárpunci bizniszből). De van itt még egy fontos probléma: A nevelés kérdése. Valószínű, hogy az állat hamarabb harap ketté, minthogy megtanítanád ülni. Érdemes szakirodalmakat olvasni, nézni, például a fent említett Jurassic Park-ot. De ha megtanultál bánni az álattal, és kifejlesztettél egy módszert az idomítására, ne habozz, írj róla könyvet és hozz létre dinoszaurusz iskolát, hiszen ilyenek még nincsenek, de valószínű lesz rájuk kereslet.

Lehetne folytatni nagyon sokáig ezt a kis agymenést, de én inkább az olvasóra bízom a további örletelést: Mindenki válasszon eme két verzió közül (Universal / Saga titkos T-Rex gyára) saját kedve szerint, vagy ha ezek nem felelnek meg, várjuk a kommentekbe a viccesebbnél viccesebb, agyament megoldásokat, verziókat...


A bejegyzés trackback címe:

https://schittfakk.blog.hu/api/trackback/id/tr100758971

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

k3x 2008.11.09. 19:30:44

am te nagyon bereccsentél :D

swr 2008.11.09. 19:45:22

ez egy ilyen nap... :D
süti beállítások módosítása